1.Ce imi recomandati pentru un adolescent de 17 ani ,1.82 h, 74kg , ten acneic ,puncte negre ,scalp gras, par deloc bogat ,transpiratie excesiva/exagerata a palmelor si talpilor picioarelor ? A incercat diverse tratamente cu minerale,zinc,locale,vaccin . acum ia de la calivita IMMUNAID ,D3PICATURI(a avut deficienta) SI NONI ORGANIC de circa 3 luni. ESTE CORECT,AR TREBUI SCHIMBAT CU ALTCEVA ?Cum ar trebui continuat? 2.Sunt predispusa la tot felul de formatiuni tumorale : noduli reci tiroida(unul are aproximativ 2 cm), chist endometriozic pe ovar, operat in 2006, fibrom uterin ,mare, operat clasic acum 3 luni(histerectomie interanexiala),noduli la san ,alunite,keratoze pe corp . Am 44 ani . Imi este foarte teama sa nu fac alte chiste pe ovare si sa fie necesare alte interventii. iau de la dvs EVENING PRIMROSE OIL si VITAL WOMAN de 1 luna de zile . Cum ar trebui sa contiunui tratamentul si cu ce ?

Raspuns: Buna ziua , baiatului de 17 ani ii recomand sa continue tratamentul inceput si in plus sa ia : - Pro selenium 2 cps/zi - Oxy max 40 picaturi in 1 litru apa , pentru consumul unei zile. D-nei cu microformatiuni tumorale interne si externe , ii recomand pe langa produsele pe care le consuma , urmatoarele : - Shark aid 2 cps la 8 ore - Pure yucca 1 cps la 8 ore.

 


Buna dimineata, Am fost diagnosticata cu fibrom uterin de 7-8 cm. Nu am hemoragie,dar am anemie feriptiva. Am urmat un tratament indelungat cu lipitori la un specialist SI m-am gandit ca e posibil Sa FI facut anemie...De asemenea, recent mi s-au descoperit 2 formatiuni nodulare, hipoecogene, bine delimitate de 11,5/27,8 mm in cadranul infereo-extern SI de 6,9/15,3 in cadranul infero- intern. Ma for sanii.Mentionez ca nu am viata sexuala de 4 luni. . Multumesc! Numai bine!

Raspuns: Buna ziua , va recomand urgent o ecografie mamara bilaterala si - Noni lichid 3 capace/zi (dimineata , la pranz si seara) inainte de masa cu 30 minute - Chelated zinc 1 tb/zi.


Buna ziua. M-i sa depistat fibrom uterin. La ecografie un medic mi-a spus ca am 2 a cate 3 mm, iar altul ca am unul de 5 mm.Medicii mi-au recomandat operatie, pastile hormonale si spirala. Am o menstruatie abundenta si dureri.Am 37 de ani,si o nastere prin cezariana. De cand ma stiu am avut o menstruatie abundenta. In rest alte probleme de sanatate nu am.Ce imi recomandati? Vreau grafic si toate detaliile necesare. Si alimentele permise si interzise.

Raspuns: Buna ziua ! Pentru dv recomand urmatoarele produse - - Zenthonic 1-1-1(1 capac dimineata, 1 capac la pranz si 1 capac seara) ,cu 30 de minute inainte de masa - Evening primrose oil 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) - Calcium magnesium plus vit K 1-1-0 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz) - Vital women 1-1-0 (1 tb dimineata si 1 tb la pranz) - Shark aid 2-2-2 (cate 2 tb la 8 ore). In legatura cu alimentatia nu exista nici un fel de restrictii . Mancati normal. Multa sanatate!


Buna ziua.Folosesc tratamentul indicat de dvs. si pe langa cele recomandate de dvs am mai luat si siropul Noni.E posibil ca acestr tratament pe care il iau sa aiba reactii adverse sau sa dea diferite stari, dureri ale nodulilor mamari, pentru ca nu ma simt prea bine.E posibil sa fie ceva mai grav si tratamentul sa nu-mi faca bine?Imi da stari proaste si dureri care se manifesta diferit in fiecare zi plus insomnii.Ce ma sfatuiti sa fac vizavi de cele relatate? Va atasez mai jos mesajul trimis de mine initial si raspunsul dvs. Liliana

Buna ziua.Ma numesc Liliana si am varsta de 36 de ani.As dori sa-mi recomandati un tratament pentru urmatoarele afectiuni:fibroadenoame multiple si noduli multipli la sani si fibrom uterin si pentru ambele mi s-au recomandat operatii.Mentionez ca in anul 2000 am fost operata la sani pentru noduli, dar acestia au reaparut si in anul 2011 de endometrioza.In urma ultimelor consultatii efectuate saptamana trecuta mi s-au pus diagnosticele mai sus mentinate:fibroadenoame multiple si noduli multipli la sani si fibrom uterin.Mentionez ca am mai folosit dupa operatia de endometrioza produse calivita si anume: evening primrose oil, noni liquid, vital women si green care. Va multumesc si astept raspunsul dvs . Buna ziua! Va recomand urmatoarele produse Calivita - - Vital woman 2 tb dimineata si 2 tb seara - Vital pe grupa de sange 1 tb dimineata si 1 tb seara - Shark-aid cate 2 tb la 8 ore(de ex. 2 tb dimineata la ora 7 , 2 tb la orele15 si 2 tb la orele 23) - Evening primrose oil 1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara - Rhodiolin 1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara. Multa sanatate! Va multumesc si astept raspunsul dvs.

Raspuns: Buna ziua , daca au aparut alte simptome clinice , va recomand sa consultati un specialist si eventual sa va faceti o mamografie bilatrerala.


Buna ziua.Ma numesc Liliana si am varsta de 36 de ani.As dori sa-mi recomandati un tratament pentru urmatoarele afectiuni:fibroadenoame multiple si noduli multipli la sani si fibrom uterin si pentru ambele mi s-au recomandat operatii.Mentionez ca in anul 2000 am fost operata la sani pentru noduli, dar acestia au reaparut si in anul 2011 de endometrioza.In urma ultimelor consultatii efectuate saptamana trecuta mi s-au pus diagnosticele mai sus mentinate:fibroadenoame multiple si noduli multipli la sani si fibrom uterin.Mentionez ca am mai folosit dupa operatia de endometrioza produse calivita si anume: evening primrose oil, noni liquid, vital women si green care. Va multumesc si astept raspunsul dvs .

Raspuns: Buna ziua! Va recomand urmatoarele produse Calivita - - Vital woman 2 tb dimineata si 2 tb seara - Vital pe grupa de sange 1 tb dimineata si 1 tb seara - Shark-aid cate 2 tb la 8 ore(de ex. 2 tb dimineata la ora 7 , 2 tb la orele15 si 2 tb la orele 23) - Evening primrose oil 1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara - Rhodiolin 1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara. Multa sanatate!


buna ziua o recomandare pt fibrom uterin,spondiloza cervicala si hernie de disc multumesc frumos

Raspuns: Buna ziua ! Pentru fibromul uterin va recomand urmatoarele :; Evening primrose oil 1-1-1 (1 caps dimineata , 1caps la pranz si 1 caps seara)i Shark-aid 2-2-2 ( 2 tb la 8 ore ) Zenthonic 1-1-1 (cate un capac cu 30 de minute inainte de masa ) Spondiloza cervicala este frecvent insotita de hernie de disc intervertebral . Va recomand urmatoarele : Joint protex 2-2-2 (cate 2 tb la 8 ore) Shark aid 2-2-2 (cate 2 tb la 8 ore) White willow 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) Pure yuca 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara). Multa sanatate!


Buna ziua.As dori sa-mi spunet va rog ce recomandati ptr. un fibrom uterin,dna avand inca ciclu menstrual.Multumesc.

Raspuns: ​In primul rand trebuie sa va consulte un medic specialist si sa urmati sfatul dat. Alaturi de tratamentul specific recomandat de ginecolog, puteti incerca Shark Aid 3x2tb/zi - timp de 2 luni si Iron Plus 1tb/zi. Mai puteti consuma Smokerade 2x1 tb / zi cu Full Spectrum 2x1 tb pe zi - 2-3luni


ce produs este bun ptr. fibrom uterin ,multumesc

In primul rand trebuie sa va consulte un specialist si sa urmati sfatul dat. Alaturi de tratamentul specific recomandat de ginecolog, puteti incerca Shark Aid 3x2tb/zi - timp de 2 luni si Iron Plus 1tb/zi. Mai puteti consuma Smokerade 2x1 tb / zi cu Full Spectrum 2x1 tb pe zi - 2-3luni

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita