Va rog sa-mi spuneti ce pot sa-i recomand la o clienta care are glaucom. Varsta ei este 55 de ani. Va multumesc.Mihaela Bildea 

Raspuns: Buna ziua! Suplimentele CaliVita nu vor vindeca glaucomul , dar au un rol important ca adjuvante - Oxy max 40 picaturi dizolvate intr-un litru apa plata si consumat pe parcursul zilei. -Lutein 1 caps / zi. Multa sanatate!


Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de Noni Organic. Poate fi administrat unei persoane care are diabet(nu este insulino dependent, este un diabet tratat cu medicamente), este hipertensiv(tratat medicamentos) si are  glaucom(tratat cu picaturi recomandate de doctor)? Daca da, poate sa ia 2 linguri pe zi? Se administreaza inainte de masa? Dupa masa? In tratamentul hemoroizilor, are vreun efect? Poate fi cuplat cu qProtect? Care ar fi schema de tratament? Multumesc.

Raspuns:Buna ziua. Noni este chiar recomandat in afectiunile descrise de Dvs. Poate sa consume 2-3 ling/zi. Se consuma minim cu 10 min inainte de mese. Se poate administra concomitent cu Q Protect, 2-3cps/zi, in functie de necesitati. Se face pauza dupa cca 3 luni de tratament.


Buna ziua, sunt interesata sa cumpar produse Calivita pentru o persoana de varsta a 3-a (femeie), ce este suferinda de "dementa senila. Ce imi produse imi puteti recomanda si care este modul de administrare a acestora ? As vrea sa stiu si daca pentru glaucom absolut exista ceva ? Va multumesc

Raspuns:Buna ziua. Pentru dementa senila puteti folosi noul produs CaliVita Ginkgo XC 1tb/zi impreuna cu Senior Formula 2x1tb/zi, Co Q10 2x1cps/zi si Noni Liquid sau Cps 2x1lingura sau cps/zi. Pentru glaucom, pe langa sfaturile si indicatiile medicului specialist oftalmolog s-au dovedit de ajutor Omega 3 2x1cps/zi, Smokerade 3x1 tb/zi si Coenzima Q10 2x1 cps/zi, toate acestea administrate timp mai indelungat, eventual si Zen Thonic 3x1 lingura/zi.


Buna ziua! Ma numesc Elena S., am 53 de ani si sunt bolnava de artrita psoriazica de 31 de ani. Am urmat diferite tratamente la indrumarea medicului reumatolog. Ultimul tratament a fost cu Humira (adalimumab) circa 2 ani si jumatate, timp in care boala a evoluat. Antiinflamatoriile nu mai dau rezultate (Voltaren, Flamexin, Diclofenac, etc.). Am inceput un tratament cu pastile de la Calivita, respectiv: Joint Protex 6/zi, Sharkaid 2/zi, Omega 3 3/zi, Noni lichid 3 capace/zi, Rhodiolin 3/zi, Detox Patch ( am facut deja 10 zile de tratament). Mentionez ca sunt in puseu la articulatiile degetelor si articulatia pumnului de la mana dreapta. Tratamentul mi s-a recomandat pentru 3 luni. Pe langa artrita mai sufar si de hipertensiune arteriala si glaucom. Va rog sa imi spuneti daca tratamentul este bun si ce trebuie sa mai iau astfel incat sa mai ameliorez durerile. Va multumesc anticipat.

Raspuns:Buna ziua. In puseele acute White Willow 3x1 sau 3x2, dupa mese timp de 10 zile apoi White Willow 3x1 sau 2x1 pe zi (daca nu aveti sensibilitate crescuta la acidul salicilic), asociat cu Joint Protex 3x1 pe zi si Rhodiolin 3x1cps/zi maxim 2 luni, cu o reducere a dozei in ultima saptamana, iar apoi pauza 1-2luni. Dupa 20 zile de White Willow se poate continua doar cu Joint Protex. In unele cazuri se poate asocia Lecitina si Joint Protex. Puteti continua si cu Detox Patch aplicat la nivelul articulatiilor dureroase. Alte masuri pe care le puteti lua ar fi exercitiile fizice, hidroterapia, terapia prin comprese calde. Puteti lua in considerare si acupunctura.


O doamna de 62 ani diagnosticata cu blefaro-conjunctivita. De 20 ani face diverse investigatii (culturi, testare de factori alergeni), toate cu raspuns negativ. Urmeaza tratament alopat permanent. Simptomele insa se agraveaza. In plus doamna are si glaucom. Ce ii puteti recomanda din gama CaliVita care ar putea sa-i ajute? Cu multumiri.

Raspuns:Pentru cresterea imunitatii, Immun Aid sau Virago 3 x 1 pe zi si un produs Vital conform cu grupa sanguina, Oregano Oil 4 picături de ulei de oregano într-o lingură de apă sau suc de fructe, de trei ori zilnic Efecte benefice poate avea asocierea cu Garlic caps with parsley 3 x 1 caps /zi . Toate acestea bineinteles pe langa tratamentul prescris de medicul specialist.


 

Categorii Produse Calivita