Buna ziua. Am cativa prieteni cu probleme mai deosebite.Daca aveti timp sa-mi raspundeti si mie la 3 intrebari: Ce suplimente alimentare ajuta in cazul : 1-Hipertiroidiei 2-Diverticulozei 3-spondiloza cervicala impletita cu reomatism articular degenerativ Va multumesc anticipat.

1.Pentru hipertiroidism recomand urmatoarele produse - - Evening primrose oil 1-0-1 (1 caps dimineata si 1 caps seara) - Rhodiolin 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) - MagneziB6 1-1-0 (1 tb dimineata si 1 tb la pranz) 2.In caz de diverticuloza recomand - - Liquid chlorophyll 1-0-1(1 lingura dimineata si 1 lingura seara, cu 30 minute inainte de masa) - Acidophilus 0-1-1 (1 caps la pranz si 1 caps seara , imediat dupa masa) - Paraprotex 1-0-1(1 tb dimineata si 1 tb seara , cu 30 minute inainte de masa) 3.Pentru spondiloza cervicala recomand - - Pure yuca 1-1-1(1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) - Shark aid 2-2-2(cate 2 tb la 8 ore) - Joint protex 2-2-2(cate 2 tb la 8 ore).


Buna ziua ! Femeie 41 ani, in 2000,diagnostic-hipertiroidism. I sa administrat iod radioactiv. In prezent ia Euthyrox 75 mcg/zi. Poate lua produse Calivita care contin „Iod” ?

Dupa un control medical si paraclinic si cu acordul medicului specialist puteti consuma produse care contin iod.


Va rog sa-mi recomandati produsele dvs pentru scaderea colesterolului si crestrea calciului ionic, care au urmatoarele valori: Calciu ionic seric 3.59 Colesterol seric total 222 HDL Colesterol 60 (valori normale 0 - 60 / mg/dl ) LDL 151 ( 0 - 130 / mg/dl ) Am urmat un tratament timp de 2 luni cu cholestone,Omega 3 si QProtect. Valorile colesterolului total au scazut de la 291 la 222 dupa acest tratament dar aveam palpitatii la inima (dupa efectuarea EKG si control cardio inima e perfect sanatoasa). Am 33 de ani pana acum nu am avut nici o problema cu colesterolul, duc un stil de viata sanatos, fac sport, beau 2 l de apa pe zi, nu mananac produse fastfood sau dulciuri rafinate. E posibila aceasta crestere a colesterolului datorita anticonceptionalelor Yasmin? Am luat 5 luni numai apoi am renuntat. Va multumesc! Elena Iordache

Anticonceptionalele pot creste nivelul de colesterol din sange, dar factorii pot sa fie multiplii (inclusiv genetici). Produsele pe care le-ati luat dumneavoastra, daca au avut efect, le puteti lua in continuare, eventual puteti asocia si Super Soya Lecithin 2x1cps/zi sau Triple Potency Lecithin 2x1cps/zi combinat cu Nopalin 3x1tb/zi Nici unul din produsele mentionate nu dau palpitatii. Acestea pot fi pe baza de stress, anxietate, cafeina, hipertiroidism, nivelului crescut de colesterol etc. Pentru cresterea calcemiei puteti lua Ca+vit.D.


Vreau sa va intreb ce suplimente recomanda cv pentru tiroidita hashimoto cu ATPO>1000., de le endocrinologie mi-a dat Lthiroxin de 25 pt ca T3,T4 si TSH sunt in val normale, de la cv iau momentan rhodiolin am mai luat ulei de primula,vital 0,omega 3, .Medicul endocrinolog mi-a rec.sa sa slabesc ar trbui cam 10 - 15 kg mi-a recomandat reductil despre care am citit pe internet ca are o groaza de ef sec. si nu am luat am cerut parerea unui medic membru calivita care mia rec.urmatorul trat:nopalin 6 pe zi,citrimax&crom 2 pe zi mia mai zis si de energy &memory dar nu la-m suportat ,ma agita, si eu si asa am probleme mari cu emotii.Ce spuneti? Un amanunt daca este important am 40 de ani .

Tiroidita Hashimoto este o boala autoimuna in care anticorpii corpului ataca celulele tiroidei. Intr-o prima faza se poate dezvolta un hipertiroidism(scadere in greutate, anxietate, hiperactivitate, iritabilitate, transpiratii, polidpsie, diaree, palpitatii, aritmii etc.) pentru ca mai apoi sa evolueze spre hipotiroidism (manifestata prin constipatie, crestere in greutate, oboseala, crampe musculare, dureri articulare etc.). Din ceea ce ati descris dumneavoastra presupun ca va aflati in stadiul de hipotiroidism. Recomandarile medicului cred ca ar trebui sa le urmati, iar in paralel puteti folosi urmatoarele suplimente alimentare CV: Slim Formula 2x1tb/zi (sau Citrimax & Chromium inainte de mesele principale cu 30 minute sau Nopalin 3x2tb/zi inainte de mesele principale , tot cu 30 minute) + Shark Aid 3x1tb/zi sau Spirulina Max 2x2tb/zi sau Ocean 21 3x 1 lingurita pe zi (pentru accelerarea arderilor)


Buna ziua, Intrebare: Noni poate sa provoace senzatia de "strans de gat" la o persoana cu difunctii ale tiroidei? Multumesc

Buna ziua! Exclus ! Dar , se pare ca este vorba de hipertiroidism si va recomand - - Evening primrose oil 2 cps/zi si investigatiide laborator - dozare de TSH si FT4.

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita